2011541.jpg

kalkkunajauhelihaa
öljyä
yrttisuolaa
paprikajauhetta
valkopippuria

ruispala tms.
levitettä
ketsuppia
jäävuorisalaattia
mustapippuria


Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta oman maun mukaan. Paahda leipää hetki leivänpaahtimessa tai lämmitä mikrossa. Laita hieman levitettä leivän sisäpinnoille. Alemman palan päälle laitetaan salaattia ja jauhelihaa sekä rouhitaan päälle runsaasti mustapippuria. Jauhelihan päälle laitetaan reilusti ketsuppia ja päällimmäiseksi toinen leipäpala. Ja eikun suuta kohti!

Tämä oli tälläinen pikainen iltapala. En jaksanut ruveta tekemään pihvejä, mutta jauheliha pysyi yllättävän hyvin leivän välissä, kun laittoi reilusti ketsuppia ja jäävuorisalaatin lehdet kaareutuivat ylöspäin. Pienten lasten syötäväksi voi toki olla aika sotkuista :)