2059160.jpg

lehtisalaattia
kiinankaalia
tomaattia
kylmäsavulohta
maustettua vuohenmaitojuustoa*
tilliä



*Provencale vuohenmaitojuusto (Soignon: Bûche Gourmande aux 4 Poivres)


Normaalisti olisin laittanut salaattiin myös mustapippuria, mutta kyseinen juusto oli niin voimakkaan makuista ja sisälsi pippureita, etten kokenut sitä tarpeelliseksi. Se kannattaa säilyttää avaamisen jälkeen muovipussissa ettei koko jääkaappi tuoksu/haise siltä. Haju tarttuu myös käsiin tosi helposti. Juuston ystäville tosi herkkua = )

LISÄTTY: 23.11.2008 Tässä vielä kuvia kyseisestä juustosta :

2086465.jpg

Juusto on ihanan pehmeää pinnan alta ja "sydän" on kovempaa.


2086468.jpg


Pinta näyttää kuin aivoilta, mutta maku on silti uskomaton. Pinnassa näkyvä tummenpi kohta on pippuria. Hyviä herkuttelu hetkiä!