lehtisalaattia
kiinankaalia
tomaattia
kylmäsavulohta
maustettua vuohenmaitojuustoa*
tilliä
*Provencale vuohenmaitojuusto (Soignon: Bûche Gourmande aux 4 Poivres)
Normaalisti olisin laittanut salaattiin myös mustapippuria, mutta kyseinen juusto oli niin voimakkaan makuista ja sisälsi pippureita, etten kokenut sitä tarpeelliseksi. Se kannattaa säilyttää avaamisen jälkeen muovipussissa ettei koko jääkaappi tuoksu/haise siltä. Haju tarttuu myös käsiin tosi helposti. Juuston ystäville tosi herkkua = )
LISÄTTY: 23.11.2008 Tässä vielä kuvia kyseisestä juustosta :
LISÄTTY: 23.11.2008 Tässä vielä kuvia kyseisestä juustosta :
Juusto on ihanan pehmeää pinnan alta ja "sydän" on kovempaa.
Pinta näyttää kuin aivoilta, mutta maku on silti uskomaton. Pinnassa näkyvä tummenpi kohta on pippuria. Hyviä herkuttelu hetkiä!
Kommentit