Tilasin ystäväni kanssa vähän aikaa sitten askartelutarvikkeita Englannista Glitter Potilta. Kaikki sujui oikein mallikkaasti. En ollut aiemmin tilannut mitään kyseiseltä yritykseltä enkä mistään muualtakaan ulkomailta. Tilaus tehtiin perjantaina n.klo:15 Suomen aikaan ja välittömästi tilauksen teon jälkeen tuli sähköpostiin tilausvahvistus.  Noin klo 16 tuli sitten jo sähköposti, jossa luki: your order has been shipped. Emme olleet uskoa sitä todeksi Yllättynyt

Vielä uskomattomampaa oli se, kun tiistaina tuli postin mukana ilmoitus saapuneesta paketista. Paketti oli siis saapunut postiin jo maanantaina, mutta postilta meni vuorokausi aikaa siitä ilmoittamiseen. Todella nopeaa toimintaa Englannin päässä Nauru  Tilauksen vastaanotto, tuotteiden keräily sekä pakkaus ja eteenpäin lähettäminen sujui noin tunnissa. Paketti lähti heti liikkelle, vaikka oli perjaitai ja viikonloppu edessä...paketti tuli siis Suomeen ja omalle paikkakunnalleni kolmessa päivässä + yksi päivä kului aikaa Suomen postilta.

 

Tässä hieman kuvia tilauksistani:

 

3D-kuvia

 

  Leimailutarvikkeita

 

Ääriviivatarroja

 

Lähikuvaa valkoisista ääriviivatarroista

 

Lisäksi tilasin koristanauhaa, joka on unohtunut kuvasta. Ystäväni tilasi mm. tarroja, leimailutarvikkeita ja papereita.

Ainakin näiden tavaroiden hinnat tuntuivat edullisimmilta kuin Suomessa, vaikka mukaan lasketaan postikulut. Toki kannattaa tilata porukalla, niin postikulut jakaantuu. Osa tuotteista oli myös sellaisia joita ei saa Suomesta.